11 Mart 2009 Çarşamba

BU GECEKİ ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARINDAN NOTLAR!


REAL MADRİD - LİVERPOOL ( 0-4)


Madrid, İngilterede 4 gol yeme zevkine erişti.Futbolcuların isimlerini telaffuz eden bir spiker olmasaydı, 'Madrid'e bak be, paf takımını sahaya sürmüş.' derdik kesinlikle.İnanılmaz basan, top çeviren bir liverpool karşısında, sanki topu hayatında ilk defa gören bir madrid vardı.Ha, olmayan penaltıyı vermeseydi hakem çok şey değişirmiydi? Sanmam.Maçın adamı Torres'tir benim için ama taraftar Maçın Adamı olarak; GERRARD'ı seçti.

GOLLER: (TORRES, GERRARD,GERRARD,DOSSENA)




JUVENTUS - CHELSEA (2-2)


Juve kendi sahasında, ilk maçtaki 1 -0 lık yenilginin kurbanı oldu.Gecenin zevkli maçlarından biriydi.Gerçi bu gece zevkli olmayan maç yoktu ama...Taraftar desteği, stadın rakibi bunaltması, kendi takımını ateşlemesi falan hak getire.Juve'nin en büyük handikapı da bu olsa gerek.Oyundan çıkan oyuncusunu yuhalamak da neyin nesi yahu, hemde maçın en önemli dakikalarında...

Maçın Adamı; DROGBA seçildi.

GOLLER: (Iaquinta, DEL PİERO) CHELSEA'NIN GOLLERİ : (ESSİEN VE DROGBA)





PANATHİNAİKOS - VİLLARREAL (1-2)

İspanyol ekibi, ilk maçta kendi evinde 1-1 berabere kalınca, Panathinaikos taraftarı bugeceye fazlasıyla umutlu başlamıştı.Nihat ilk yarıyı tamamlayabildi ama pek bir varlık gösteremedi.Ariel İbagaza'nın harika golü, herşeyin habercisiydi aslında.Topa hakim olup, oyunu yönlendiremeyen, taraftar gazıyla, baskı kuran bir panathinaikos karşısında, yerden ve ayağa paslarla hızlı hücumu seçen villarreal bu gece bize heycanlı bir maç izlettiler.Nihat açısından sevindirici bir maç oldu.Üst turlarda bir Türk futbolcuyu görmek heyecan verici olacak sanırım!


Maçın Adamı; IBAGAZA seçildi.


GOLLER: (Mantzios ) VİLLARREAL'İN GOLLERİ: (Ariel Ibagaza,Joseba Llorente )



BAYERN - SPORTİNG (7-1)


İlk maçta deplasmanda 5-0 kazanan Bayern de Ribery tribünlerdeydi.Gol perdesini, Köln'e transferi gerçekleşen podolski açtı devamı da baya iyi geldi.Gecenin en gollü maçıydı.Gollü olmasının yanı sıra, zevkli ve atak bir futbol izledik.


Maçın adamı; PODOLSKİ seçildi.


GOLLER( podolski, polga(kendi kalesine),Schweinsteiger,Van Bommel,Klose ,Müller) ve Sporting'in tek golü; (João Moutinho)


0 yorum: