17 Mart 2009 Salı

City'nin başında olsanız bu yaz kimleri takıma transfer ederdiniz ?



FM serisi ve daha geriye gidersek CM ve ilk oynadıgım managerlik; fifa soccer manager 97..hemen hemen hepsinin bagımlısı oldum..O kdr fm oynucagıma yazılım çalışsaydım 21.yüzyılın bill gates'i olurdum belki..ama pişmanmıyım? HAYIR tabiki :)
Neyse lafı uzatmıyım Fm2009'da Galatasaray'ı yönetirken manager mi muhasebeci mi oluyorum anlamıyorum gerçekten kuruş'un hesabına yapar oluyorum.Bu kasvetli bütçe ortamından kaçmak içinse daraldıgımda Man city'i yönetiyorum her seferinde yeni bir oyun ve onlarca transfer..City'deki günlerim transfer dönemi bitine kadar sürüyor genelde yine de egleniyorum gerçekten maddi özügrlük bole birşey anlıyorum sora tekrar galatasaray'a dönüyorum..Dün gece aklıma geldi acaba benim tercihim ettigim oyuncular dışında okurlarımızın önerebilcegi isimler var mı diye merak ettim..
Şimdi siz Mark Hughes'un yerinde olsanız ve bu yaz transfer döneminde Abu Dhabi grubu size 500 milyon euro gibi bir bütçe ayırsa kimleri alırdınız takımınıza?takımınızın ilk 11'ini kimi ne kadara almayı planladıgınızı da yazarsanız sevinirim :) lütfen bütçeyi aşmayalım, Khaldoon Al Mubarak'in de bir sabrı ve sınırı var tabiki :)

7 yorum:

njoylife dedi ki...

İlk ben yazıyım dedim tercihlerimi takımının forvete ihtiyacı var david villa veya Benzema'yı alırım, moutinho,gokhan inler ve toulalan'ı orta sahaya takviye olarak alırım sag kanata ribery; defansın göbegine ise corluka'yı yerleştiririm.Soluna ise guardado'yu transfer ederim deportivodan..
takımı 4-3-3 ve yerine göre 4-5-1 oynatırım
kalede Shay Given
defansın sagında Richards ortasında dunne ve kompany solunda guardado orta sahada inler, toulalan, moutinho,ribery ve robinho ilerde tek forvet benzema/villa

Unknown dedi ki...

Morgan De Sanctis
Rio Ferdinand
Nicolas Burdisso
Gökhan Gönül
John Arne Riise
Kader Keita
Yaya Toure
Francesco Totti
Frank Ribery
Arouna Kone
Didier Drogba

Bu da benden Njoy :) Totti'yi al takıma ruh kat,
Drogba'yı al yıldızında olsun Ozaman 7 kupada top koşturursun ;)

sekerse tehlike dedi ki...

valla kimi transfer ederdinden ziyade kimleri takımda tutardımdan başlamak isterim. Şu takımda Kompany, micah richards, Shaun Wright Philips, Robinho dışında düzgün adam yok. Kaleye Neuer defansa sağda Micah Ricards ortada Kompany ve metzelder yada mexes sola fabio aurelio
ortanın ortasına modric mehmet topal sağa ribery, sola arda
forvete de robinho ile benzemayı koyarım olsun bitsin...

Alfredo dedi ki...

Nemanja Vidic,Gareth Barry,Mikel,Ribery,David Villa

çok değil 4-5 adam City'yi uçurur diyorum ben :)

aksilaz dedi ki...

David Villa, Cambiasso, Toulalan, Servet bunlar yeterli olurdu onlar için.

Özgür Şeker dedi ki...

Agüero-Lugano-Lavezzi(Orta Sahada Oynamalı)-V.Persie-Robben-Marcelo

karalamaca dedi ki...

JOE HART- WAYNE BRİDGE-PABLO ZABELATA- LUGANO-NEDUM ONUOHA-
DE JONG- XAVİER-MESSİ-C.RONALDO-MARTİN PETROV-ROBİNHO