20 Mart 2009 Cuma

SOYUNMA ODASINDA KAFASINA ODUNLA VURMUŞLAR ARDANIN!


Ben bu satten sonra, Arda Turan'ı milli forma üstünde olmadığı sürece, alkışlamam. Maçı izlerken bir dedikodu dolaşıyordu ağızlarda, Barça, Arda'yı izlemeye gelmiş diye.İki dakikalığına gözlerimi kapadım, Arda'yı Barca formasıyla hayal ettim.Henry'le paslaşmasını, Messi'yle kucaklaşmasını...Derken saçma sapan bir maç bitti.Ne olduğunu anlayamadık bile.Şaka gibiydi.2-0 dan 3-2....Hiçbir şey demiyorum.Diyemiyorum.

Derken,maç sonu röportajları başladı Holllanda'lı teknik Direktör Acaba GS'nin tarihinde böyle bir maç var mıydı diye sordu?

Spiker ' Var aga, 3-0 dan FB ye 4-3 maç vermişlikleri de var' demeyi unuttu.Hollandalı Hoca gururlu bir şekilde kalbim acıdı 2-0 ken dedi ve gitti.Ondan önce Konuşan Arda, giderek şuan ki RONALDO( şişko olanı) olma yolundaydı.Ağlamaklı bir ses tonuyla maçı yorumluyordu.Sakat sakat oynadın diye sordu spiker, ARDA ' Evet, kalçamızı,belimize bağlayan yerde çok acı çekiyorduk....'Önce kalçayı bele bağlayan yeri hayal ettim? Acaba benim de öyle bir organım var mı diye düşündüm.Sonra bizim kalçamız falan dediği için, acaba kaç futbolcudan bahsediyor diye matematiksel düşünmeye başladım.

Sonra sıra taraftardan özür dilemeye gelmişti.Psikolojide, karşıt koşullama diye birşey vardır.İstediğin şeyi yapmayan bireye, sevdiği şey karşılığında yaptırmayı denemektir diye kabaca açıklarsak Arda da aynen karşıt koşulladı taraftarını.Sevdikleri şeyi verdi onlara, FB'ye laf atmayı sundu önlerine...Taraftar da beğendi tabi bunu. Çıkıp; Özür dileriz berbat top oynadık, 2-0 olunca yan gelip yattık, 3-2 olunca ağladık.Bu soğuk havada bizi destekleyenlerden özür diliyoruz' diyemedi onun yerine,

"Keşke herkes bizi destekleseydi. Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar... Final Fenerbahçe Stadı'nda diye insanların kalbine inecekti. Bu kadar sıkıntı ve korku vermeye gerek yoktu. Bizim için önemli olan Türkiye'nin başarılı olması. Taraftarımızdan özür diliyoruz" dedi

Na alaka? Allah rızası için, biri sadece bir kişi bana kardeşim şöyle bir alakası var desin, ben de artık burda yazı yazmayayım.Sıkıntı ve korku veren şey, GS li futbolcuların, Kadıköyde final oynama hayaline kendilerini fazlasıyla kaptırmalarıydı.Herkesten çok onlar, sahadaki 11 kişi, biliyordu turu geçemeyeceklerini.Sonra da Fenerlinin yüreğine inecekti diyor Arda bey! Ulan, Fenerlisi, Beşiktaşlısı,Galatasaraylısı...Herkes biliyordu sizin turu geçemeyeceğinizi.Birtek sen mi bilmiyordun da, maç sonu, 2-0 dan 3-2 maçı vermiş, takım olmaya çalışan 11 kişinin, bir üyesi olarak çıkıp böyle saçmalıyorsun.

Eğer Arda Turan, Bu hezimetin sonucunu Fenerlinin, BJK'linin onları desteklememesine bağlıyorsa hatırlatalım Ardaya, Abilerin, teknik direktörün, o kupayı alırken Diğer takım taraftarları onları desteklemiyordu.Tek fark, Onlar 2-0 dan maç vermek yerine, 2-0 dan 3-2 maç alırlardı...

7 yorum:

arnawut dedi ki...

ne kadar saçmalamışsın ya...

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

Koca Kafa dan başka ne beklersin ki o anca kalorifer dairesinde ağlar

alessandro del piero dedi ki...

allahtan kafasına odunla vurulduktan sonra bloguna yazı yazmıyor arda.. bazı insanların ağızlarından değil yüreklerinden ne döküldüğü önemlidir, ağzı olan herkes konuşur yoksa sorun değil..

karalamaca dedi ki...

arnavut; saçmalamış olduğumu kabul ediyorum.Ama benim saçmalamış olmam, ardanın saçmalamamış olması anlamına gelmiyor

karalamaca dedi ki...

del piero; odunu yedikten sonra değil bloğuna yazmak, yazılan yazılara adam gibi yorum bile yapamayabilir.O potansiyeli fazlasıyla var

njoylife dedi ki...

gs gol yedikce sevinen kadıköye anca metrobüsle gezmeye gidersiniz diyen msnde kişisel iletilerine yazanları yok saymak cok kolay gerçekten.

Bahadır dedi ki...

teknik direktör hollandalı. alman değil.